Olimpíada d'Economia 2018

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat.

Des del curs 2014/15, la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida s'afegeix a l'organització d'aquesta olimpíada. L'objectiu és oferir l'oportunitat als estudiants d'Economia de l'Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secudària, públics i privats, de la provincia de Lleida, a poder participar a la fase estatal

L'Olimpíada s'estructura en dues etapes: la fase local i la fase estatal.

Fase Local

La prova de la fase local UdL es realitzarà de manera conjunta amb la resta d'Universitats públiques catalanes participants: UdG, URV, UPF, UAB i UB.

Data:  dimecres 18 d'abril de 2018

Hora: 17 hores

Lloc: aula -1.04 de l'edifici de la Facultat de Dret, Economia i Turisme - Carrer Jaume II, 73 - Campus de Cappont - 25001 Lleida

Programa

16.30   Acreditació del professorat i alumnat participant a l'activitat (aula -1.04 FDET) 
17.00   Inici de la prova
18.30   Finalització de la prova i lliurament del diploma de participació
18.40   Berenar a la cafeteria de la Residència del Campus de Cappont (Jaume II, 75)

Fase Nacional

Dies 25, 26 i 27 de juny de 2018 a la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales de la Universidad de Santiago de Compostela. 

 

Col·laboren: